Aroma Land si terapie cu si prin arome

0 Comments

 


   Intr-o lume si societate poluate fie fonic, vizual ori cultural, cautam zi de zi sa ne izolam in propriul confort sau cel putin il cautam, chiar si pret de cateva ore sau minute in zilele libere sau de ce nu, cele incarcate de munca sau activitati obositoare. Cautam o cale catre liniste, armonie, orice metoda care ne ajuta sa eliminam stresul si de a ne "cocota" intr-o bula a noastra in care sa ne refacem fizic sau psihic. 

  Am ales de-alungul timpului diverse terapii, fie prin muzica sau ras, fie prin excursii in natura sau chiar pe carari bahice dar cel mai puternic feeling in persistenta a fost cel dat de catre aromaterapie.

  Aromaterapia este o forma de tratament care foloseste uleiuri esentiale pentru a gestiona simptome sau pentru a imbunatati starea generala de bine. Practicata in intreaga lume, aromaterapia are o istorie de sute de ani, folosita si accesibila tuturor claselor sociale precum si practicabila in diverse evenimente sau actiuni de grup. 

  Cum functioneaza? Atunci cand vaporii cu ulei esential sunt inhalati, acestia stimuleaza sistemul nervos iar reactiile in lant date catre creier fac ca acesta sa raspunda la randul lui cu reactii de bine in intreg corpul uman. La nivel de beneficii, putem vorbi despre o imbunatatire la nivel de anxietate, ti se reda o stare de bine care are efecte asupra intregului corp. Nu degeaba se spune ca totul vine de la creier. 

 

Uleiul Inspiratie, are un miros dulce, vanilat, as indrazni sa spun, care face trimitere catre prajituri, folosind o nota subiectiva aici. 

  Ca tot vorbeam de uleiuri si aromaterapie, Aroma Land a devenit, in cei peste 25 de ani de existenta, simbol al calitatii, naturaletii si inpiratie pentru ceea ce inseamna natura, creand experiente olfactive de neuitat pentru clientii sai. Fie ca vorbim de odorizante de camera sau betisoare parfumate, Aroma Land duce utilizarea parfumaterapiei la un alt nivel printr-o gama variata de produse sub forma de uleiuri, lumanari parfumate, saculeti parfumati dar si alte accesorii. 

  Personal, am o predilectie mai aparte pentru betisoare parfumate, ma duc cu gandul la India si desi nu am sansa sa ajung acolo, macar aduc o nota hindusa in casa atunci cand aerul cotidian parca nu mai intra bine in plamani. 

 Betisoarele White Musk au un miros fresh, placut, cu o aroma destul de puternica si persistenta in camera chiar si dupa ce arde tot betisorul.

  Prin diversitate si calitate, Aroma Land aduce arome floral-fructate, arome orientale si fresh astfel ca am ocazia zi de zi sa aduc o nota de parfumare ambientala camerei in care lucrez sau aleg sa ma relaxez in zilele de weekend. 

   Consultantul Aroma Land din India, Nidhi, lucreaza constant si cu pasiune pentru noi selectii de produse ce urmeaza a fi lansate iar eu, la randul meu, am analizat din punct de vedere senzorial anumite produse de care am ramas profund impresionat. 

 


Potpourri de ocean are un miros desigur marin, sarat, un parfum puternic ce ma duce cu gandul la sezonul estival si concediile la mare.


Potpourri cu iasomie are un miros floral, usor citric ca de lamaita si este ideal, zic eu, pentru sezonul rece, de iarna presarat cu note de colinde. 

  Mereu am ales produsele Aroma Land datorita profesionalismului, pasiunii pentru parfumare ambientala dar si pentru valorile in care ei cred si le transmit cu incredere: respect, responsabilitate, evolutie si incredere. 


  Fiind ca suntem in preajma perioadei de Black Friday, stati geana pe site-ul Aroma Land dar si pe FacebookInstagram sau Tik Tok pentru ca pregatirea este in toi cu diverse coletii si produse gata pentru fiecare client nou sau deja existent. 


 


  Nu ma aflu la prima experienta cu Aroma Land, sunt client de cativa ani buni si ori de cate ori am ocazia, nu ezit sa incerc diverse produse sau metode de aromaterapie care aduc o stare de bine. 

    Inchei acest articol "terapeutic" si "aromat" cu multumiri sincere catre echipa si conceptul de Aroma Land iar eu astept cu nerabdare urmatoarele colectii si produse pentru a ma bucura de ele. 

   
   



You may also like

Niciun comentariu:

Părerea fiecăruia este importantă! Acum, ai dreptul de a ţi-o exprima liber!