Muica, vine Klaus si Barroso la Craiova

0 Comments

 



   Am fost la Miami Bici 2 si mi-a placut! Asta la sfarsit de an. Si pentru ca am incheiat 2023 intr-o nota cu umor, de ce sa nu incepem 2024 tot in asemenea maniera? Bold Studio Film aduce pe marile ecrane o comedie, de data asta, fara injuraturi. Uitandu-ma la actorii principali, Adrian Nicolae si Cosmin Nedelcu, ma face sa cred ca scenele private de cuvinte vulgare au fost ceva mai greu de filmat decat cele normale, dat fiind faptul ca in stand-up, pe scena, nu se abtin de la un vocabular mai "divers".

   Pe 23 Ianuarie, adica Marti, protagonistii mentionati mai sus alaturi de Bogdan Theodor Olteanu vin la Inspire VIP Cinema din cadrul Electroputere Mall Craiova sa radem cu pofta la film iar dupa proiectie are loc o dezbatere cu opinii, pareri. Sa nu uitam ca adunarea se da la orele 19:00 iar jumatate de ora mai tarziu se da start la film. 

   Daca nu mai aveti rabdare, las aici trailer-ul sa va faceti o idee despre ce urmeaza sa vedeti. 



  Klaus si Barroso deja au fost pe la Cluj, Brasov, Sibiu, Timisoara, Galati, Constanta, Iasi, Botosani si Suceava iar dupa Craiova, cum spuneam, pe 23 Ianuarie, urmeaza ca pe 24, 25 si 26 sa ajunga in Ploiesti, Oradea si apoi in Satu Mare. 

  Filmul care are in centrul atentiei o petrecere de burlaci ce ajunge sa sara din tipar, are in distributie nume ca Adrian Nicolae, Cosmin Nedelcu, Carol Ionescu, Alexandru Ion, Vlad Dragulin, Ronaldo Matsangos, Codrin Boldea, Vlad Brumaru, Cezar Antal, Madalina Craiu, Serban Pavlu, Victoria Raileanu, Alin Florea, Madalina Stoica, Bogdan Farcas, Cata Nicolau.  

   Bogdan Theodor Olteanu, care este regizor, are in echipa pe: Mihai Marius Apopei ca director de imagine, Alexandra Panaite la scenografie si costume iar pe Tudor D. Popescu la montaj. 

  Ramane sa vedem si sa ne vedem Marti la o portie sanatoasa de ras, caci dupa o zi de Luni avem cu totii nevoie de o pastila de ras. 



You may also like

Niciun comentariu:

Părerea fiecăruia este importantă! Acum, ai dreptul de a ţi-o exprima liber!