Semintele Shampion - o alegere buna!

0 Comments

    



    Ma stiu de mic copil un consumator de seminte. Fie ca au fost luate de pe camp, proaspete de la "mama" lor sau fie ca mai faceam cheta sa luam cateva pungi de la magazin, ele nu au lipsit niciodata din lista scurta a micilor "rontaieli" ale copilariei. 

   Azi, cand scriu aceste randuri, aproape nimic nu s-a schimbat, am pastrat predilectia pentru seminte negre fara sare si pentru ca incurajez consumul produselor "din propria curte" mereu aleg semintele Shampion mai ales cand e zi mare de meci (prietenii stiu de ce). 


Ce este Shampion?

  Pentru cine nu stie (inca), Shampion a luat nastere in 2008 ca o mica afacere din compania mama bulgareasca Bratia Pepech ltd., aici in Craiova, ca mai apoi sa se extinda usor-usor la nivel national ajungand astfel tovarasul de incredere al oricarui suporter infocat atat din fata televizorului si nu numai. Pornind de la o Dacia si un Tico, cu doar doua sortimente de seminte negre, cu sare si fara sare, ulterior s-a ajuns la un numar de 20 de angajati dar si 20 de produse, toate in egala masura la fel de atent preparate si savuroase. 

   Cheia succesului a fost in principala masura, zic eu, politica firmei de a tine legatura stransa cu clientii si de a satisface nevoile acestora astfel incat ei sa revina ulterior cu alti clienti noi. Pe locul doi, partea de markenting, caci fara el esti "mort". In 2017 Shampion a devenit partener de incredere al SCM U Craiova si ca tot ziceam ceva de suporteri aici, vedeti cum se imbina totul frumos? Un meci, o punga de seminte si de ce nu, o bere. 


Gusturi si beneficii

   Dintre cele cateva sortimente pe care am sa le enumar aici si anume semintele negre cu sare, fara sare, cele de dovleac, cu paprika, semintele pestrite dar si fara coaja, preferatele mele sunt semintele negre fara sare. Sunt putin certat cu sarea si picanteriile asa ca cele clasice au ramas pe prima treapta a preferintelor mele. Nu mai zic de proprietatile pe care semintele le au si beneficiile consumului lor pentru organism. Amintesc doar de vitamina E din semintele de dovleac, grasimile naturale sanatoase pentru organism si vreti sau nu sa credeti, ajuta si la intarirea sistemului imunitar.

  

   Acum ca mi-am expus punctul de vedere precum si cateva curiozitati, sper ca v-am convins de beneficiile consumului macar ocazional de seminte dar si de alegerea acestora din "curtea proprie", asa cum am precizat mai sus si anume semintele Shampion. 

P.S. Cred ca deschid acum o punga!!!



You may also like

Niciun comentariu:

Părerea fiecăruia este importantă! Acum, ai dreptul de a ţi-o exprima liber!