Tarabostes pentru o zi

0 Comments
 

   Asa, sa o luam cu inceputul. Era dimineata, sambata. Urma sa ne pregatim pentru ceea ce urma sa fie o zi de neuitat. Da, suna ca in povestile pe care mi le spuneau la scoala cand eram mic, cum s-a intamplat ca eroul sa faca minuni si sa salveze lumea si...frate, urma sa petrecem in cel mai tare club in aer liber din zona, Tarabostes Club. Pana la momentul respectiv, am inceput ziua cu o cafea in Deva la o cafenea numita Jos Palaria unde pot spune ca da frate, e dependenta de cultura. De ce? Pai defapt cafeneaua semana mai mult cu o biblioteca, inauntru se aflau carti pe rafturi interminabile si ce ai putea face cu ele? Nu spun. Acolo am intalnit o persoana speciala pe care o apreciez pentru ceea ce face si pentru faptul ca este un bun exemplu al zicalei "varsta e doar un numar". Persoana in cauza se numeste Alin Bonta si strabate distante mari cu bicicleta si relateaza in cartile pe care le publica, frumusetile pe care le vede pe parcursul calatoriilor care personal, mie mi se par interminabile.
Am primit o carte cu calatoriile sale prin Corsica si tare drag imi este mie de carti, mai ales cand numele meu apare acolo la "dedicatii" :)
Revenind...Cafeaua a fost binevenita iar drumul nostru a continuat spre strandul din Geoagiu Bai, numit Baile Daco Romane. Peisajul a fost unul cat se poate de...ud. Apa multa, bere multa si fete in bikini peste tot. Evident ca pupila mea a dat cu zoom la fiecare intrevedere cu cate o "felina" a speciei umane, urmand a trage concluzii cu privire la etalarea in sezonul estival 2017.
Asta ca sa va faceti o idee cam ce se perinda pe acolo pe timp de zi, pana la marele eveniment ce urma sa aibe loc in acea seara.
  Nu stau acum sa va plictisesc cu si despre o zi de la strand ci trec direct la partea importanta a zilei, petrecerea din clubul Tarabostes, aflat in incinta strandului. Am revenit la cazare pentru a face proba finala a toalelor tari cu care urma sa ne prezentam la eveniment, sa ne dam cu parfumul "al bun" si sa ne intoarcem la party. Ajungand inapoi, cu ficatu si aparatele foto preagatite, ne-am facut intrarea si nu mica mi-a fost mirarea cand am vazut ca oamenii stiu sa se distreze si au gusturi bune in materie de organizare.
Am alimentat "pateul" cu putin C2H6O si m-am pus pe distractie si facut poze. Da, m-am simtit minunat, mai ales ca oamenii frumosi despre care am povestit in articolul precedent, nu au lipsit.
  Dupa cum puteti observa, avem aici 3 specii de "feline" bipede care au infrumusetat peisajul si care au fost dragute incat sa ma lase sa imortalizez momentul lor de distractie iar eu sa am dilatari oculare asupra formelor lor fusiforme. Ce pot sa zic? A fost o noapte de neuitat in care am dansat, baut si distrat cu "oamenii mei".
  Cum in articolul precedent am sarit partea cu versurile, de data asta nu se mai accepta omisiuni si voi trece direct la lirici pentru a va delecta cu jocurile de cuvinte care au facut acest blog cunoscut.
Enjoy!
Sambata seara, stii si tu o facem iara
Camasa asortata, ceas de firma, o tigara
Masina ma asteapta, stiu si-ncotro se indreapta
Cobor cu pasi siguri pe fiecare treaba
Intru-n club, domnisoarele petrec
Cum isi eteleaza formele si prin fata mea tot trec
Am verde la mine, mai mult ca semaforu'
Chem valetu' sa-i dea foc si tovarasii sa faca onoru'


Cand prietenii ruleaza si ochii parca-mi danseaza
Toata lumea e cu noi, bea, mananca, se distreaza
Si cum paharul se tot umple buzunarul se goleste
Printre atatea curve bune parca m-as simtii un peste


Da, sa revenim la peisaj
Cu atatea caprioare parca sunt la braconaj
Nu e deranj, aseaza-te aici
Si spune-mi tu ce vrei, ca sa nu te mai ridici
Ce zici? Uite cum imi patineaza
Ochii pe formele tale si deodata se incetoseaza
Privirea, hai nu fii fata rea
Ca daca asculti de mine ti se va schimba viata


Cand prietenii ruleaza si ochii parca-mi danseaza
Toata lumea e cu noi, bea, mananca, se distreaza
Si cum paharul se tot umple buzunarul se goleste
Printre atatea curve bune parca m-as simtii un peste


De la bar la masa, ringul parca se topeste
Ma uit in ochii tai unde placerea se citeste
Hai cu mine, asta seara nu fii doamna
Vino sa petrecem ca mai e mult pana la toamna
Nu te lasa usor dar nici nu ma lasa
Sa ma rog prea mult de tine ca mi se opreste inima
Si daca din ce spun aici daca ai zice ca sunt dus
Eu zic ca-s alpinist ca urc constant muntele Venus


Cand prietenii ruleaza si ochii parca-mi danseaza
Toata lumea e cu noi, bea, mananca, se distreaza
Si cum paharul se tot umple buzunarul se goleste
Printre atatea curve bune parca m-as simtii un peste


PrinHD2017 este un eveniment organizat de Călin Bobora.
Proiectul este sponsorizat de Vila HDComplexul Gorunul și este susținut de Tarabostes Geoagiu BăiBăile Daco-Romane Geoagiu BăiPizzeria Napoli și T@O Prodcom.

You may also like

Niciun comentariu:

Părerea fiecăruia este importantă! Acum, ai dreptul de a ţi-o exprima liber!