Gorunul Hunedoarei

2 Comments
  Nu o dam in botanica abordand tema florei de prin Hunedoara ci spun ca asa se numeste complexul unde am fost cazat weekend-ul trecut in scurta mea escapada #prinHD. Nu mai plecasem de mult timp de acasa asa ca aceasta excursie, daca pot sa o numesc astfel, a fost de bun augur. Pana acolo drumul a fost destul de ok, am cutreierat o parte din patria mama si am vazut pe langa casele traditionale specifice zonei si stadiul deplorabil in care a ajuns tara, cu combinate falimentare, drumuri ca o baba plina de riduri, saracie etc. Asta insa ramane de abordat poate intr-un alt articol caci azi ne concentram pe un singur lucru: Hunedoara.
   Ajungand la complex, am facut constatarea asupra locului unde urma sa dormim dupa care am mers la un restaurant sa hranim bestiile din noi. Localul se numeste Vintage by Park Place, foarte dragut, cu un personal disciplinat si un bucatar...deja imi e foame!!!

  Puteti observa in poza de mai sus doua specii de intelectuali facand o analiza riguroasa asupra transportului militar din cel de-al doilea Razboi Mondial, aflat la terasa Vintage, asta dupa ce Bachus a spus ca e cazul sa ne ridicam de la masa si sa plecam totusi spre cazare. Glumesc, eram doar eu si colegul Marian care am vrut sa plecam de acolo cu o amintire frumoasa. 
   Revenid la Gorunul, am simtit nevoia sa trag putin pe dreapta, ca a doua zi sa am forte proaspete de a strabate meleagurile Ardealului. 
  Aici am petrecut eu prima noapte, in aceasta #vilaHD unde pot spune ca am dormit la fel de bine ca la mine acasa. Conditiile au fost extraordinare, wifi la greu, televizor LCD cu gramada de canale (da, m-am uitat ca autistul pe un canal destinat copiilor care spun "mama" cu emotii), am avut chiar si fier de calcat sa imi aranjez camasa pentru un eveniment despre care va voi da mai multe detalii intr-un alt articol. Multumim celor de la complex pentru ospitalitate si conditii! 
  Poate ca va puneti intrebarea, cu cine s-a distrat asta acolo? Pai sincer va spun ca am avut parte de un grup de oameni cu suflet si caracter aparte si am cunoscut alte persoane la fel de cumsecade si minunate. In primul rand vreau sa multumesc domnului Calin Bobora, organizatorul escapadei noastre, pentru minunatul weekend petrecut impreuna, pentru efortul depus ca totul sa fie pus la punct si ca noi sa ne simtim minunat impreuna si pentru prietenia ce am legat-o cu totii in aceasta perioada. Alaturi de mine a mai facut umbra zonei si Marian Buzarnescu, colegul meu minunat cu care am golit paharul ca sa il umplem iar (tipu' ala in camasa de pe motocileta :D) si ...cel mai bine va arat toata "gasca nebuna" care a luat cu asalt orasul si alaturi de care m-am bucurat de fiecare moment petrecut acolo. 
Ei sunt minunatii oameni cu care am petrecut cele mai frumoase zile de vara de pana acum si multumim din suflet domnului Serb Ionel pentru poza de grup! 


PrinHD2017 este un eveniment organizat de Călin Bobora.
Proiectul este sponsorizat de Vila HDComplexul Gorunul și este susținut de Tarabostes Geoagiu BăiBăile Daco-Romane Geoagiu BăiPizzeria Napoli și T@O Prodcom.





You may also like

2 comentarii:

Părerea fiecăruia este importantă! Acum, ai dreptul de a ţi-o exprima liber!